...

Turizm Araştırmaları Enstitüsü

Kaydı Silinen Öğrenciler Hakkında
22/09/2025
  • Aşağıdaki tabloda belirtilen öğrencilerin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 28/2. maddesi uyarınca başarı şartlarını sağlamamaları nedeniyle Enstitü kayıtları silinmiştir.

Öğrenci Numarası

Adı - Soyadı

Programı

23*******07

Es** AK****

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans

23*******06

Al***** SE****

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans

22*******08

Ak** YÜ***

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans

22*******15

Ce*** Çİ***

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans

22*******06

Rü***** KI***

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans

23*******01

Ye*** BO*

Turizm İşletmeciliği – Yüksek Lisans

22*******06

Ha*** DO***

Turizm İşletmeciliği – Yüksek Lisans

22*******04

Ce*** ÖZ***

Turizm İşletmeciliği – Yüksek Lisans

21*******03

Be** Fu**** AK**

Turizm İşletmeciliği – Yüksek Lisans

22*******05

İr** Ka**** ME***

Turizm İşletmeciliği – Yüksek Lisans

21*******04

Öm** Fa*** CA*******

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

21*******08

Av** DU**

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******07

Ez** KI********

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

23*******03

Ta**** FA*****

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

23*******04

Er** YA***

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

23*******05

Ta** YA***

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******08

Şe**** ÇA***

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******11

Fa*** İS***

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******05

Çi**** İs*** Bİ****

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******03

Yu*** En** FA*******

Turizm Rehberliği – Yüksek Lisans

22*******03

Na*** ÖZ*** AR****

Turizm İşletmeciliği – Doktora

23*******01

Şu** Ru***** ÇA***

İnanç Turizmi - Yüksek Lisans

  • Aşağıdaki tabloda belirtilen öğrencilerin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 10/4. maddesi uyarınca başarı şartlarını sağlamamaları nedeniyle Enstitü kayıtları silinmiştir.

Öğrenci Numarası

Adı - Soyadı

Programı

24*******13

Um** UY**

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Doktora Programı/Bilimsel Hazırlık

24*******18

Fa*** MU***

Gastronomi ve Mutfak Sanatları – Yüksek Lisans Programı/Bilimsel Hazırlık